Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Su yönetiminde sorumlu kurumlar ve görevlerinin tanımlanması
|
Ders kaynaklarından ilgili konuya ilişkin bilgilenme, okuma
|
Ders notları
|
2 |
Su kalite kontrolüne giriş
|
Ders kaynaklarından ilgili konuya ilişkin bilgilenme, okuma
|
Ders notları
|
3 |
Su Kirleticilerin Kaynakları ve Özellikleri
|
Yabancı ve yerli kaynaklardan okuma
|
Ders notları
|
4 |
Su kalite parametreleri
|
Yabancı ve yerli kaynaklardan okuma
|
Ders notları
|
5 |
Yasal yapı, Su Kirliliği ve Kontrolü Yönetmeliği
|
Yabancı ve yerli kaynaklardan okuma
|
Ders notları
|
6 |
Su kalitesi İzleme Programları, Saha ve Ölçme Sıklığı seçimi
|
Yabancı ve yerli kaynaklardan okuma
|
Ders notları
|
7 |
Su kalitesi İzleme Programlarının planlanması ve uygulanması
|
Yabancı ve yerli kaynaklardan okuma
|
Ders notları
|
8 |
Ötrofikasyon prosesi
|
Yabancı ve yerli kaynaklardan okuma
|
Ders notları
|
9 |
Su kirleticilerinin kaynağında azaltımı ve arıtma teknikleri
|
Yabancı ve yerli kaynaklardan okuma
|
Ders notları
|
10 |
Arasınav
|
Yabancı ve yerli kaynaklardan okuma
|
Ders notları
|
11 |
Fiziksel, kimyasal ve biyolojik parametrelerin örneklenmesi
|
Yabancı ve yerli kaynaklardan okuma
|
Ders notları
|
12 |
Analiz yöntemleri
|
Yabancı ve yerli kaynaklardan okuma
|
Ders notları
|
13 |
Su kalitesi izleme ve modellemesi
|
Yabancı ve yerli kaynaklardan okuma
|
Ders notları
|
14 |
Su kalitesi izleme ve modellemesi ile ilgili hidrolik ve hidrolojik ilkeler
|
Yabancı ve yerli kaynaklardan okuma
|
Ders notları
|
15 |
Su kalitesi verilerini çeşitli istatistiksel yöntemlerle çözümlenmesi
|
Arazide inceleme
|
Ders notları
|
|
|
|
|